halmstad writing

Jo alltså, det var kanske ett tagsen nu men det är inte så mycket som har hänt sen sist faktiskt. Skulle kunna nämna min plan som jag håller på att spika ihop med en vän här. Kommer ni ihåg killen som jag sist nämnde, han jag skickade mina överdrivit grova fyllesms till? Jo han håller jag på att sikta in mig på nu, han kommer bara vara kvar här tills jul så alltså letar han inte efter något. PERFEKT! Han har en kuk och jag en kåt fitta. Det är jättesmidigt för han borde jag enkelt kunna utnyttja utan en massa trams och känslor. Skon klämmer dock i om han fortfarande har känslor för sitt x och om jag faktiskt vill att han ska sätta på mig. Vi kanske ses på onsdag annars lördag kanske. Jag får se hur full jag blir och vad jag bestämmer mig för. BTW, vart fan är lund?! Och örebro? Och uppsala?

Uppsala, om Beckham-kopian

Okej,, nu har det gått ett tag och ni vet redan vad som hänt men varför inte sprida detaljerna...
När jag och Lund va på Kreta träffade vi en rad med snygga män men det var två som jag aldrig kommer glömma!
Börjar med mannen som jag hade galet bra sex med på stranden...
Beckham-kopian: Vi såg honom när vi kom in på en av klubbarna. Han va blond med lite lätt skäggstubb och hade en vit t-shirt på sig. Jag och Lund bara stirrade. Han va så jäävla snygg. Han va ju för fan lik David Beckham!!
Båda ville ha honom, så vi gick vidare och träffade två halvnakna holländare. Lund föll lite lätt för den ena och jag sympati-dansade med den andra (som tydligen tyckte att det var snyggt att dansa som att han hade epilepsi i huvudet). Lund får berätta mer om det här senare. Lund, som den godhjärtade människa hon är, tyckte synd om mig och frågade om det inte fanns någon som jag ville ha. Jag sa ju självklart: BECKHAM-KOPIAN!
Vi gick tillbaka och till min besvikelse va han med en annan tjej. Tävlingsmänniskan vaknade i mig och som vanligt när jag verkligen vill ha någonting, så får jag det höhö. Han satte sin hatt på mig och plötsligt va han min!
Vi gick iväg och väl nere på stranden hittade vi en solstol. Kläderna slets av och jag fick upp en kondom. Slickade hans snopp så att kondomen skulle glida på smidigt. Han blötte sina fingrar och stoppade in dem i mig. Han gled in i mig och det va underbart! Vi låg i missionären. Han tittade på mig med en sån intensiv blick att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Det va som att han inte trodde att det va sant. Kände mig som en drottning.
Mitt i allt detta kommer det ner folk på stranden och några killar börjar ta kort på oss! "Hjälp" tänker jag medan Beckham ropar någonting irriterat på grekiska. Just det, han va från Kreta! Kunde knappt ett ord engelska så vi fann varann med rent kroppsspråk! Vi struntade till slut i att folk kunde se oss. Vi stog upp och han satte på mig både framifrån och bakifrån. Den här mannen va sjukt uthållig. När jag hade kommit tre gånger, fick han orgasm på min mage. Då insåg jag att han vid något tillfälle, dragit av sig kondomen! "Fan också, inte nu igen" tänkte jag men så kysste han mig och plötsligt va han förlåten haha.
Vi nakenbadade och när vi kom upp igen hade folk dragit sin kos så vi började kåta upp varandra igen. STORT MISSTAG. Medelhavet är förbannat salt! Som det sved. Det gjorde ont samtidigt som det va skönt. Vi lyckades komma igen men jag var fruktansvärt öm efteråt.
Vi letade upp Lund som jag (förlåt Lund) lämnat ensam i två timmar... Jag vet, hemskt! Tur att Lund inte är långsökt och förlät mig.
Nästa gång jag skriver, ska jag berätta om Irländaren, mannen i mina drömmar! Beckham va underbar men Irländaren gjorde mig nervös och fick mig att skratta. Men som sagt, till nästa gång!

//Uppsala

Halmstad writing

Jag behöver beklaga mig, har dagen efter ångest. Big time. Kunde varit värre ja men känns som det värsta. Vi var ett gäng som satt hemma och festa hos mig igår, hade ganska kul faktiskt. Jag drack nästan en hel flaska sprit själv och blev ganska så berusad (fast det insåg jag ju inte själv). Vi gick ner till stan allihopa och allt är fortfarande helt ok igentligen. Sen börjar jag, säger massa saker till en  av killarna som jag festat med under kvällen, bl.a att han framställer sig själv som en player och att han borde sluta med det, sen säger jag att jag hade ett vad med min kompis som försökte ragga på honom och att han hade fått 1000 :- av mig om han hade fått honom i säng. Sen tror jag även att jag fick in att han ser bögig ut.

Sen skickar jag ett mess till en av killarna där jag skriver att vi borde gå hem tillsammans, inte för att jag ville ha honom utan för att jag var fyllekåt. Han är inte direkt snygg, och jag vet inte varför jag tyckte det verkade som en bra ide. Svaret jag får utav honom lyder "nu är ju mtt ex här, knepigt" och  "Damn it, hade du sagt det tidigare hade jag haft chans att slippa henne". Sen skrev han att det får bli nästa gång där jag svarar att vi för köra hårt då. Saken är att jag vet att jag kommer träffa honom fler gånger, nykter och onykter. Kommer bli en jobbig, pinsam och tryckt stämning från mitt håll. Varför verkar allt så bra med alkohol i kroppen och varför ska man få sådan jävla ångest dagen efter? Jag vet att jag kommer bygga upp min ångest under dagen så den kommer bara bli värre och värre. Döda mig, någon?

RSS 2.0