Örebro lättar på sitt huvud.

Eller njaaa. Snarare en betongkeps på mig ikväll. Klockan är bara barnet och jag vill sova så gärna. Men tänkte va lite social ikväll.

Då ska vi se, vad händer? Jo, nollningen är i full gång och vi har helt underbara nollor, dom är skitsnälla och bra! Ikväll har vi alla tre färger, röd, grön blå haft fest tillsammans. Festen hade ett tema, vilker var pirat. Alla kom utklädda, vi drack rom och hade trevligt. På alla våra fester delar vi ut gratis kondomer. Ikäll hade några nollekillar tävling om vem som kunde trä på en kondom snabbat med munnen på ett svärd och vem som kunde göra den djupaste deepthrotaen. Vi har bra nollor vi. Bra och snuskiga.

Och jag måsta lätta mitt hjärta. Jag har sånna skavsår på innansidan av mina lår, det gör så ont. Har gått runt ikväll som om jag hade skitit ner mig. Visst är det synd om mig?

Men nä, jag är full och det märks säkert så nu ska ja sova. Bara en efterlysning, var håller Lund och uppsala hus?!?!?!


Halmstad writing

Det är fintsittning ikväll, slutet på nollningen. Återkommer imorgon om allt pinsamt jag gjorde under kvällens gång mina kära vänner. För om jag känner mig själv rätt så kommer jag sluta upp som en full och kåt bitch. (Vi har fått tillbaks våran sexualdrift nu!)


Halmstad writing

Jo alltså det var ju nollepub igår, och jag lyckas bli ganska dragen. Gick dock hem redan vid 12 för idag har vi upprop, och det känns inte så kul att vara spyfärdig just där kanske. I vilket fall som helts så har jag ångest idag, och jag vet inte riktigt varför! Jag vet att jag inte sagt något dumt eller liknande, tror min ångest kanske ligger i att jag dansa med en kille och och blev tillsagd (alla blir tillsagda om dom dansar, till och med pratar med en av motsatt kön under nollningen). Jag hoppas bara inte att min straffmästare såg det eller får reda på detta för då får jag straff och hon berätta/skriker ut det till alla i hela klassen så man ska skämmas lite. Fan alltså på finsittningen på lördag då vi blir officiellt blir ettor kommer folk knulla som kaniner. Nu ska jag jobba på att få bort min ångest. Peace out!

Sista dagen på jobbet!

Är nu avklarad.
Och nu när jag tänker tillbaka på de åtta veckor jag har jobbat som hygientekniker (städtant) på ett sjukhus så har jag nog lärt mig rätt så mycket ändå. Som att patienter är väldigt bra på att kleta bajs på massa olika ställen så som toaletter, handfat, toarullshållare, papperskorg och på golvet. Patienterna tycker också att det är HELT OKEJ att bajsa i duschen, men det tycker inte jag då jag höll på att spy flera gånger när ja skulle torka upp de.
Jag har även lärt mig massa om moderkakor. Hur en ser ut på nära håll, hur stor den är, hur mycket en väger och vad dom luktar. Den luktade faktiskt inte någonting faktiskt, det var nog för att den var blodig och färsk.

Så på måndag drar jag till Örebro igen, sätter på min overall och hoppar in i min roll som fadder. Fadder = fest i tre veckor. (och så klart lite ansvar).


Halmstad writing

Första dagen på nollningen och det gick okej, tror jag. Blev dock en aning besviken på att ingen dricka ingick alls! Inget som gav mig tillåtelse att bli en aning onykter, men vad gör man då åt saken? Jo man går hem och knackar på hos grannen och bjuder på ett glas fin, perfekt för hon visade sig vara av samma skrot och korn som mig. Så ja, nu sitter jag här och livet känns helt ok igen.

Halmstadbon!

En snabb presentation av mig själv då ja, okej.

Kön: Tjej
Ålder: 21
Bor: Halmstad
Gör: Studerar
Civistatus: Så singel en människa bara kan bli. Varför ska jag svara till någon annan när jag kan svara till endast mig själv?

Ska flytta ner till Halmstad och börja studera efter att ha rest runt i världen och levt livet. Ska bli kul att starta ett nytt kapitel i mitt liv, ett litet mer stabilt kan man kanske även säga. Ska bli kul men är samtidigt ruskigt nervös! Snart börjar nollningen och jag kommer nog mest synas med en flaska vin i handen skulle jag tippa på. Inga konstigheter där kan jag berätta.

Örebroarn´n här!

Då får det blir en snabb presentation utav mig!

Kön: Tjej
Ålder: 21 år
Bor: Örebro
Gör: Studerar
Civilstatus: Pojkvän

En tjej som då befinner sig i Öret för tillfället, där pluggar jag för lite och dricker istället för mycket öl skuttandes runt i min overall tillsammans med vänner och bekanta, eller ja, den som har en öl eller två att bjuda på.

Tjoho!


RSS 2.0